(ВИДЕО) Стево: Ми давате голема одговорност, подготвен сум да ја оправдам, одиме заедно кон напредокот и иднината

0
1222

Обраќање на кандидатот за претседател на СДСМ во хотелот Александар Палас на конгрес, Стево Пендаровски.