(ВИДЕО) СТАРОТО ПУВАЛО кое ја влечеше Радмила Шеќеринска за коса се правда дека ја спасувал затоа што МУ СЕ ЗАКАНУВА ЗАТВОР!

0
8058

Човекот кој за време на насилството во Собранието, кој го има на видео-запис како ја влечи за коса потпретседателката на СДСМ, Радмила Шеќеринска, вели намерата му била да ја спаси од хаосот, пренесе ТВ 21.