(ВИДЕО) Станува се по жестоко пред полициската станица Пролет

0
941

Се зголемува бројот на полицајци кои ја обезбедуваат полициската станица Пролет. Стефан Богоев од СДММ вели дека полицијата не го известила возачот зошто е приведен. Пред полициската станица се собрани неколку стотини демонстранти кои извикуваат “Држава полициска”. На протестот дојдоа и членови на СДСМ.