(ВИДЕО) СТАВРЕВСКИ БЕШЕ ВО ПРАВО, ГРУЈО Е ОДЛЕПЕН ОД РЕАЛНОСТА: Државата е во тотален хаос, цел свет ни се смее, а тој раскажуваше вицеви во вестите на Сител?!

0
1077

Државата е во руини, дипломатите се крстат, цел свет ни се смее, цел судски систем е уништен, има специјално обвинителство, цела влада е пред идење во затвор, тајните служби се разорени и го слушале народот, медиумите се како во Африка, задолжени сме како Грчка, ни се сели цела нација надвор, не се знае дали ќе има избори, пола влада му поднесе оставка со се него, а Грујо кажува вицови на вести на куртон телевизија, овој човек е ТОТАЛНО ОДЛЕПЕН!!! СТАВРЕВСКИ БЕШЕ ВО ПРАВО, ОВОЈ ЧОВЕК НЕ Е НОРМАЛЕН!

Приметивте ли како странските, мрачните служби станале во меѓувреме некои странски сили?! Приметивте ли како Грујо сега го брани народот од СДСМ, демек СДСМ ќе го малтретирал народот со проверките, како да не слушнавме сите како на снимките се договараат за принтање на лични карти и начукување по 40 души по станови и куќи ширум цела Македонија?!

Овој човек да имаше барем малку образ одамна ќе си дадеше отказ, ова е тотално одлепен човек уплашен за својата иднина, се бори до крај и сите не прави мајмуни, прави контра протести, става крстови, буцка судири, се моли за бегалска криза за да се спаси, лаже од утро до мрак, ова е монструм, ова е изрод, каков што бараше Латас во интервјуто со Заев…