(ВИДЕО) СРЕЧКО ПОПОВСКИ МУ ГО ДАДЕ НАЈГОЛЕМИОТ КОМПЛИМЕНТ НА ЗАЕВ – ВО ОБИДОТ ДА МУ НАЈДЕ ГРЕШКА ИЛИ МААНА, УСПЕА ДА НАЈДЕ САМО ЕДЕН ТУРНАТ МИКРОФОН НА ПРЕС!

0
349

Сречко Поповски и неговата одлична ,,Саботажа” во обид да најде гафови и грешки на екс премиерот Заев успеа само да најде еден турнат микрофон на прес.