(ВИДЕО) Спасов : Бунтот треба да се оснажнува, референдумот за ГТЦ го покажа бунтот на народот против владејачката структура!

0
990

spasov

Поранешниот министер за правда и поранешен амбасадор, Ѓорѓи Спасов, вели дека и покрај непостигнатиот цензус, референдумот за ГТЦ покажа дека се зголемува бунтот на народот против владејачката структура. Според него овој бунт треба да се оснажнува затоа што, вели, политичката ситуација нема да се смени преку ноќ, туку преку истрајност.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=N0gRlmmVcho[/youtube]

Видео : А1он