(ВИДЕО) СПАСОВСКИ СО ПОРАКА ДО ТИГРИТЕ НА НИВНИОТ РОДЕНДЕН: Не дозволувајте политичари да ве извалкаат, чувајте си го професионалниот образ!

0
521

Спасовски со порака до Тигрите : Не дозволувајте политичари да ве извалкаат, чувајте си го професионалниот образ!