(ВИДЕО) СПАСОВСКИ: ПРИВЕДЕНИ СЕ 405 БЕГАЛЦИ ОД ПРАВДАТА, ЗАПЛЕНЕТА 600 КИЛА ДРОГА ЗА САМО 3 МЕСЕЦИ!

0
191
➡️Приведени 405 приоритетни бегалци
➡️Криминалитет во државата: за 31% намалени кражби, за 9.5% намален вкупен број кривични дела, за 37.5% намален број на измами
➡️Трговија со дрога: Први три месеци 2020 запленета 14.8 кг дрога, а први три месеци 2021 запланети 585 кг дрога
➡️Трговија со оружје: Минатата година запленето само 1 парче оружје и 72 куршуми, а годинава имаме 10 кривични дела со 10 сторители
➡️Лага е дека има 20.000 двојни матични броеви, има вкупно 3.100, од кои 2.200 се поништени, а останатите се од 1980-те години.