(ВИДЕО) Спасовски од Прилеп: Заедно до победата за иднината на Македонија

0
624

Видео од обраќањето на Оливер Спасовски, генерален секретар на СДСМ, на денешниот протест во Прилеп за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.