(ВИДЕО) Спасовски: Од овој камп упатуваме порака до секоја идна влада дека не смее ниту да помисли да ги повтори истите грешки

0
923

Обраќање во кампот на слободата пред владата вчера имаше и генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски.

– Од овој камп упатуваме порака до секоја идна влада дека не смее ниту да помисли да ги повтори истите грешки кои оваа автократска, диктаторска власт ги направи во овие девет години – рече меѓу другото Спасовски.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=skZPEl4Jfnk[/youtube]