(ВИДЕО) Спасовски: Груевски потклекна под силата на граѓаните што протестираат

0
553

Видео од обраќањето на Оливер Спасовски, генерален секретар на СДСМ, на денешниот протест во Стрмица за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.