(ВИДЕО) Спасовски : Горд сум што како Влада го решивме проблемот со стечајните работници, oколу 12.000 граѓани во државата добија парични надоместоци и имавме неколку пати измени на законското решение

0
102

Горд сум што како Влада го решивме проблемот со стечајните работници, како едно од нашите предизборни ветувања дека во првите 100 дена на Владата ќе го решиме овој проблем.

Околу 12.000 граѓани во државата добија парични надоместоци и имавме неколку пати измени на законското решение, сѐ со цел да имаме поголем опфат, а последната промена е направена да ги опфати преостанатите наши сограѓани и од Куманово, меѓутоа и од целата земја.