(ВИДЕО) СПАСОВСКИ ВО ЃОРЧЕ : Членството во НАТО значи стабилност и безбедност внатре во Македонија. Никој никогаш повторно нема да посегне по дестабилизација или загрозување на безбедоноста на граѓаните

0
520

Членството во НАТО значи стабилност и безбедност внатре во Македонија. Никој никогаш повторно нема да посегне по дестабилизација или загрозување на безбедоноста на граѓаните.

Радикалните идеи за размена на територии или промена на граници ги уништуваме засекогаш. Со членството во НАТО, ќе добиеме безбедна и стабилна држава за сите нас. На 30-ти септември да избереме сигурна иднина. #ИзлезиЗА