(ВИДЕО) СПАСОВСКИ: ВЕНКО И НЕГОВИОТ ТИМ БИЈАТ БИТКА НА ФРОНТОТ ДА СПАСИ ЖИВОТИ, НИЕ СЕГА ОТВОРАМЕ НОВ ФРОНТ КАКО ДА ЈА СПАСИМЕ ЕКОНОМИЈАТА!

0
768

Прес конференција на претседателот на Владата на РСМ Оливер Спасовски.