(ВИДЕО) СО ШАМПАЊ ОД 3 КИЛА, АМДИ БАЈРАМ И ГО ЧЕСТИТАШЕ НОВОТО ИМЕ НА ДРЖАВАТА НА РОМСКИОТ БАЛ ВО АЛЕКСАНДАР ПАЛАС!

0
697

Амди Бајрам со шампањ од 3 кила и го честиташе новото име на државата на ромскиот бал во Александар Палас.