(ВИДЕО) СО НАД 200 АВТОБУСИ, ВМРО-ДПМНЕ ГЛУМИ НАРОД ВО СКОПЈЕ, ДВАЈЦА ЗАБЕГАНИ ВЛАДИЦИ ОД МПЦ ГО ХУШКААТ НАРОДОТ ВО МЕЃУСЕБНА ОМРАЗА И ИЗОЛАЦИЈА

0
1509