(ВИДЕО) Со велосипедското дефиле, Прилеп ја заокружи Европската недела на мобилност

0
901

Со организација на настанот „Ден без автомобили“ и во тие рамки велосипедското дефиле, Општина Прилеп ги заокружи предвидените активности од Европската недела на мобилност, која годинава се одржуваше на тема „Пешачи со нас“.