(ВИДЕО) СО АРМИЈА ОД СЛЕДБЕНИЦИ, КАМЕРМАНИ И НОВИНАРИ, ГЕНЕРАЛОТ АНГЕЛОВ ВЕЧЕРВА УПАДНА ВО МТВ, ГО ПРЕЧЕКА АРМИЈА СПЕЦИЈАЛЦИ НА МВР!

0
1237

Генералот Стојанче Ангелов, претседател на „Достоинство“ вечерва со свои поддржувачи влезе во зградата на МРТВ и предаде ДВД со снимки од вчерашната 8 „бомба“ на СДСМ, со барање истите да бидат објавени во вестите на телевизијата, односно јавниот сервис кој го плаќаат сите граѓани.

Тој не беше примен од уредниците или менаџментот, а ДВД-то мораше да го предаде на човек од обезбедувањето на телевизијата, во присуство на полициски единици кои ја чуваа зградата. Најави дека утре ќе бара средба со главните луѓе на телевизијата, за да им укаже дека мора да ја извршуваат должноста кон граѓаните, како и тоа дека може да лежат во затвор доколку ја злоупотребуваат позицијата.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=Wqrz7Vabtjw[/youtube]

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=Z9L7DNUtqzg[/youtube]
[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=RvJi9ZO-9Yw[/youtube]