(ВИДЕО) Солунчев: Народот стана како Лојд од „Глупав и поглупав“

0
786

Народот е корумпиран и затоа ја изгуби желбата за дознавање на вистината. Мојот народ ја изгуби вистинољубивост и е на граница да се ничкоса на потчовечко суштество, вели професор Ристо Солунчев во неделното интервју на Радио Слободна Европа.