(ВИДЕО) СОЛЗО МОРИ, ТИ ЛИ СИ, КАЧЕНА НА ГАЈБИ ПРЕД ЌОСИЊА КОИ ПЕАТ ЗА ШИПТАРИ ГАСНА КОМОРА?!?!

0
3817

Солза Грчева качена на гајба на протестите на ќосињата каде се пеат песни за колење на шиптари и за чиста МаЌедоња.