(ВИДЕО) СОЛЗЕ БЕ ТИ ЛИ СИ?! СЕ РОДИ МАКЕДОНСКИОТ ШЕШЕЉ И МАКЕДОНСКАТА БИЉАНА ПЛАВШИЌ, СОЛЗА МРСУЛ ГРЧЕВА ОТИДЕ ДУРИ ВО ДИЈАСПОРАТА ДА ЈА ЛАЖЕ ТАМУ РАЈАТА ЗА ДА МОЛЗЕ ДОЛАРИ СО ФАШИСТИЧКО НАЦИОНАЛИСТИЧКИ ГОВОРИ И ПЛУКАЊЕ ПО РЕФЕРЕНДУМОТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!

0
1927

Солза прерасна во копија на Шешељ и на Биљана Плавшиќ па дури и на Тошо Петров, оваа карикатура од жена ги превесла и Бачев и Вилипче во луди конспирации. Отиде дури во дијаспората да држи говори против Референдумот кој треба да се одржи кон крајот на Септември. Луда луда луда мара е Солзето…