(ВИДЕО) СОВЕТНИКОТ НА ПУТИН, ДУГИН ВО СКОПЈЕ: Не правете компромис со Грција, останете си надвор од ЕУ и НАТО, здраво е да се јадат корења, ниско калорични се и не качуваат притисок и шеќер!

0
2131
СОВЕТНИКОТ НА ПУТИН, ДУГИН ВО СКОПЈЕ: Не правете компромис со Грција, останете си надвор од ЕУ и НАТО, здраво е да се јадат корења, ниско калорични се и не качуваат притисок и шеќер!