(ВИДЕО) Снимен моментот на земјотресот во зградата на МТВ – Музичарите бегаат на сите страни!

0
1002

Снимката е од проба на оркестарот ФАМЕС, кој е сместен во зградата на Македонската телевизија. Како што може да се види, одеднаш музичарите срипуваат од столчињата и тргнуваат бргу да ја напуштат салата во која ја изведуваат пробата.