(ВИДЕО) СНЕЖАНА ЛУПЕВСКА ДЕНЕС ЌЕ ДЕТОНИРА РАЗОРНА ПОЛИТИЧКА БОМБА: Ќје објави на Телма како Груевци ја наместиле кланицата во Диво Насеље!

0
10133