(ВИДЕО) Снежана Лупевска во ,,Топ Тема” постојано ги прекинува Дамјан Манчевски и Артан Груби, Александар Николовски од ВМРО-ДПМНЕ НЕЗНАЕ ШТО ЗБОРУВА!!!

0
1913

Во последната емисија на Топ Тема на Телма беа гости Артан Груби од ДУИ, Дамјан Манчевски од СДСМ и Александар Николовски од ВМРО-ДПМНЕ. Во текот на целата дискусија Снежана Лупевска како водител на емисијата постојано ги прекинуваше Манчевски и Груби и не им дозволуваше добро да се искажат, додека од друга страна пак Александар Николовски од ВМРО-ДПМНЕ немаше потреба да се прекинува бидејќи незнаеше што зборува и тропаше толку големи будалаштини што одекнуваа како канта за расолница полна со камења.