(Видео) СМЕШЕН МОМЕНТ ОД МИТИНГОТ НА ДПМНЕ: Владо од што му се плаче дека ќе оди на долгогодишна робија почна да пее од говорницата за колку не го давале името!

0
981

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=lnwFl4g1bAU[/youtube]