(ВИДЕО) Слободан Богоевски: Случајот со Крпач е мистерија која ќе се реши по изборите

0
712

Носителот на Коалицијата за промени и правда во ИЕ 4, Слободан Богоевски како гостин во Нова Дебата одговараше на прашањата на корисниците на социјалните мрежи Фејсбук и Твитер, а поврзани со претстојните избори, но и за нерешените случаи Никола Младенов, Мартин Нешковски, Смилковско Езеро и Коста Крпач.

Извор и видео : Нова ТВ