(Видео) Следете ја една од НАЈКРИМИНАЛНИТЕ И НАЈКЛЕПТОМАНСКИТЕ БОМБИ, 16-та БОМБА по ред на Заев и СДСМ во ЖИВО на ОВОЈ ЛИНК на Народен Глас која ќе РОКНИ во Прилеп

0
1321

Vistina-za-makedonija-Prilep

Денес во 13 часот сред центарот на градот херој во Прилеп сред градскиот плоштад ,,Методија Андонов – Ченто” ќе рокни 16-тата по ред политичка бомба за криминалите на копилето Миле, Грујо и Мијалков и клептоманската банда околу нив. Од СДСМ дознаваме дека ова ќе биде една од нај корумпираните и нај злобните политички аудио записи чуено било кога така што Македонија ќе се згрози толку многу што ќе посака да му ја скрши тоа главата на Грујо коцкеста со телефон.

Бомбата за корумпираните клептомански олигарси може да ја проследите во ЖИВО на линкот ОВДЕ