(ВИДЕО) Следете го пресот на СЈО на овој линк каде Ката, Ленче и Фатиме ќе го ТОЛЧАТ РЕЖИМОТ во 11:00 часот

0
1286

BAT_2752-copyСпецијалното јавно обвинителство на својата Фејсбук страна информира дека утре со почеток во 11 часот ќе одржи прес-конференција.

Во најавата на СЈО се вели „Транспортер носи тотал триста табли кај Тифани“, а за што би можело да се однесува гатанката веќе се отворија дискусии низ социјалните мрежи.

Можеби се работи за шифра на комуникација помеѓу инволвираните, но за официјалното толкување на оваа загатка на НОВА ВО ЖИВО од прес-конференцијата.

Линк за следење на пресот на НоваТВ ОВДЕ