(Видео) СЛАТКО: Го смири братчето: Уште од мала умее со мажите

0
620

Мајката на близначиња стари 6 недели, Лесли Мари, на својата фејсбук-страница објави интересен видеоклип од своите бебиња. Имено, на снимката се гледа како момченцето почнува да плаче среде ноќ, но одеднаш го смирува неговата сестричка и тоа на многу сладок начин.