(ВИДЕО) Слабакот Груевски се заканува со ликвидатор и сериски убиец

0
554

-Слабакот Груевски се закануваЗошто Груевски се заканува со серискиот убиец и ликвидатор Ќосето?

Самиот си кажа: Затоа што е слабак, во очај, и времето му одбројува!

П.С. Му благодариме на основачот на вашата Агенција за разузнавање што го разобличи Ќосето – напишаа Странски служби на својата фејсбук страница.