(ВИДЕО) СКОПЈЕ ЕЧЕШЕ: Шутка не ти бега Николаааааа, Николаааа…

0
567

Демонстрантите вечерва ја преработија песната од контрапротестите „Никој не ти може ништо, Никола“, и запеаја „Шутка не ти бега Николаааааа, Николаааа…“