(ВИДЕО) СКАНДАЛ НА МИТИНГ НА ВМРО ДПМНЕ : ЕВЕ ЗА КАКВА ДЕМОКРАТИЈА СЕ БОРАТ ВМРОВЦИТЕ, НЕ МОЖЕ СЕКОЈ ДА ПРАВИ МУАБЕТ СО МИЦКОСКИ!

0
1901

Вмровците ќе се степаа кој побрзо да прави муабет со Мицкоски.