(ВИДЕО) Скандалозно однесување – полицајка од Куманово возела како каскадер

0
804

Скандалозно однесување на полицајка од Куманово. Возела автомобил со нозе преку прозор и качени на управувач – се снимала, а видеото потоа се раширило со споделувања и по социјалните мрежи.

Oд снимките се гледа дека видеото е снимано на автопат, а празните коловозни ленти ја отвараат и дилемата дали тоа можеби се случувало и за време на полициски час? Видеото кое беше доставено до Телма по социјалните мрежи почнало да се споделува на 11 и 12 Мај.