(ВИДЕО) СКАНДАЛОЗЕН ПРЕС НА ДАНЕЛА АРСОВСКА: ОД ПАРТИЈА МИ РЕКОА ДА НЕ ЗБОРАМ ЗА ПОЛИТИКА, САМО ДА СЕ СМЕШКАМ И ДА ВЕТУВАМ ГОЛЕМИ БУДАЛАШТИНИ КОИ НЕ МОЖАТ ДА СЕ ОСТВАРАТ И СКОПЈАНИ КАКО РЕТАРДИРАНИ КЛЕНОВИ ЌЕ ГЛАСААТ ЗА МЕНЕ!

0
23077

Многу скандалозен прес на Данела Аровска на денешната прес конференција за медиумите, која очигледно милси дека ќе вети блесави ветувања а скопјани ќе се фатат на тоа како кленови.