(ВИДЕО) СКАНДАЛОЗЕН ВИДЕО СПОТ ОД ШТАБОТ НА СИЉАНОВСКА : Ветија дека нема да водат валкана кампања, а го исмеваат изгледот и начинот на зборување на Стево Пендаровски!!!

0
2115

Од штабот на Сиљановска, ветија дека нема да водат валкана кампања, а го исмеваат изгледот и начинот на зборување на Стево Пендаровски. Преваранти и покварени пар екселанс…како ја почнаа кампањата така и ќе ја завршат, со дно и црна кампања.