(ВИДЕО) СИТЕ ГО САКААТ ПРЕМИЕРОТ, САМО ЈАНКО БАЧЕВ, МИЦКОВСКИ, ТАЛЕ ОД ПРИЛЕП, КАВРАКОВ ОД ШТИП И БАТЕ ГЕЛЕ ГО МРАЗАТ ДО КОСКА : ЗАЕВ ГЛАВНА ЗВЕЗДА НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ

0
662

Сите го сакаат премиерот Заев, сите сакаат да се сликаат со него освен Тале од Прилеп, бате Геле, Кавраков од Штип, Мицковски и Бачев.