(ВИДЕО) СИТЕ ВО ДРЖАВАТА МУ СЕ СМЕАТ НА ВИЛИПЧЕ ПРЕЦЕДАТЕЛО : Филипче успеал да собере само 600 потписи, а останатите 9.400 гласа вели дека ги украла ЦИА!

0
840

Според ДИК Филип Петровски успеал да собере само 600 потписи, додека од друга страна Петровски се жали дека ДИК му ги украла останатите потписи со двојници и лажни формулари?!