(ВИДЕО) СИТЕЛ ПРОДОЛЖУВА ДА СЕ ГЛУПИРА НА СРЕД ПАНДЕМИЈА : ВО ПАРК АНКЕТИРАА ПИЈАНИЦИ ШТО ТЕГНАТ ПИВО И КОИ НЕ ФЕРМААТ НИ ЗАКОН НИ УСТАВ НИ ПОЛИЦИСКИ ЧАС

0
923

Сител е гробарот на медиумите во државата. На сред пандемија начека двајца пијандури кои пред камери локаат пиво и зборат како не ги интересира ни Корона ни полициски час ни закон ни устав.