(ВИДЕО) СИТЕЛ МУ ГОСТУВАА ВО ДОМОТ НА МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО ТРАЈАН ДИМКОВСКИ

0
546

Екипата на Сител направи интерјву со министерот за земјоделство, Трајан Димковски, кој во неговиот двор ја пречека ТВ екипата со топло добредојде.