(ВИДЕО) СИРОТ ПАНДОВ ЗА МАЛКУ ЌЕ СЕ РАСПЛАЧЕШЕ ОД НАУНОВСКИ КОЈ ЦЕЛА ЕМИСИЈА ГО НАРЕКУВАШЕ ЛУЗЕР

0
1002

Александар Пандов полуде на вечерашната дебата на Канал 5 во ,,Само вистина”. Тони Науновски постојано го прозиваше со епитетот лузер кој 15 години се лигави на ВМРО-ДПМНЕ за да се догребе до некоја позиција во партијата.