(ВИДЕО) СИРОТ ВИЛИПЧЕ, НЕ ДОЈДЕ ДО ЗБОР НА ПРЕСОТ ПРЕД ВЛАДА, БАЧЕВ И СОЛЗА НЕ МУ ДАДОА ДА ЗБОРИ!

0
1611

Сирот Вилипче, Солза и Бачев се испотепаа кој прв да даде изјава пред камерите и да земе микрофон, Вилипче не дојде да бекне, не му дадоа ни збор.