(ВИДЕО) ДОДЕКА БОБИ ИЗВЕСТУВАШЕ ОД МИТИНГОТ НА ДПМНЕ, ГО ВЛЕЧЕА ЗА УШИ, ГО ШТИПЕА ПО ОБРАЗ, МУ СТАВАА УШИ, УШТЕ ДА ГО ЗАТЕПАА ОРАНГУТАНИТЕ ОД ДПМНЕ!

0
606

bobimitingdpmne1