(ВИДЕО) СИРОТО БРАДЕСТО КУРТОНЧЕ : ОТКАКО МУ СЕКНАА СОГОВОРНИЦИ МИЛЕНКО ОКАПА ПО СРПСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ЗА ДА КОЉА И БЕСИ НЕИСТОМИСЛЕНИЦИ, ОВОЈ ПАТ НА РТС

0
673

Откако му секнаа соговорниците на тема НЕ У ЕУ И НАТО дебелото брадесто копиле отиде во Србија да хара по соговорници и да коља и беси неистомисленици.