(ВИДЕО) СИРОТИ КУРТОНЧИЊА, СЕДНАТИ ВО ЛОЗЈЕ НА ТРИНОЖНИ СТОЛЧИЊА ПЛАЧАТ ПО РЕЖИМОТ КОЈ ГИ ГОЕШЕ КАКО СВИЊИ

0
1126

По 1000-ти пат, НАТО, ЦИА, МИ5, БНД, Масони, Сорос, предавници, педери, сатанисти, шпиони, народот, ова она дрн дрн, како бе не ги мрзи веќе, како устата не ги заболе од толку гомна јадење, цццц…