(ВИДЕО) СИРОТА СОЛЗА, ЕФТОВ ЈА МАСАКРИРАШЕ: ОСВОИВТЕ САМО 2802 ГЛАСОВИ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ, ПА ВО ЗЕМЈАВА ИМА ПОГОЛЕМИ СВАДБИ, СЕ ЧУДАМ КАКО УШТЕ ИМАТЕ ХРАБРОСТ ДА СЕ ПОЈАВУВАТЕ НА ТВ

0
464

Васко Ефтов ја масакрира Солза Грчева во неговата емисија. Ја потсети дека освоиила 2.802 гласа или 0,32 %. Свадба да сте правеле ќе сте имале повеќе луѓе од гласови…Горан Милевски ве прегази на дебата, бевте пред четири дена на дебата, излеговте од контрола, неможеш да се контролираш, премногу си нервозна и неможеш да се контролираш во јавните дебати.