(ВИДЕО) Силеџиите заедно со Чавков и Пуки повторно го вратија МВРО-ВМРО : Демолиран партискиот штаб на СДСМ во Кисела Вода, обиени дури 6 врати, украдени лаптопи и десктопи, скршени компјутери и инвентар, разбиен и сефот во кој имало партиски документи и членски книшки!

0
1515

sdsm kisela vodasdsm kisela voda tekst