(ВИДЕО) СЕ СПРЕМА КОЛАПС НА ВМРО-ДПМНЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ, ВАСЕ ХЕФТАЛИЦА ЌЕ СИ ГО ГРИЗНЕШЕ ЈАЗИКОТ ОД НЕРВОЗА!

0
1140

Очигледно дека анкетите на терен се многу лоши за ВМРО-ДПМНЕ за претстојните претседателски избори по што Васе Хефталица во својата емисија беше видно нервозен, снема конспирации за напад на државата, не палат веќе терористичките приказни, нема веќе екс ЈУ разузнавачи, секнаа приказните за исламизација, за налет на бранот од бегалци и слични срања со кои плаши народ.