(ВИДЕО) СЕ СЛУЧИ ЧУДО НА КАНАЛ 5: Се најде некој маж да го масакрира искусното режимското расипано куче Пандов и да го отера во мајчина му, браво Ненад Јовановиќ!

0
472

Вистинска војна се водеше на Канал 5 помеѓу Александар Пандов, режимското медиско куче и кавадарчанецот Ненад Јовановиќ. Конечно се најде маж да го масакрира Пандов јавно на ТВ и да го отера во мајчина му.