(ВИДЕО) СЕ ПОЈАВИ СНИМКА НА ИНТЕРНЕТ ОД ТЕРОРИСТИЧКИОТ НАПАД НА КАРАУЛАТА ГОШИНЦЕ! ВЛАСТА ЗНАЕЛА ЗА НАПАДОТ НА КАРАУЛАТА ВО ГОШИНЦЕ И КРИЕЛА?!

0
995

Неколку дена пред настаните во Диво Насеље, се случи напад на караулата Гошинце. Еве сега на интернет се појави снимка од тој настан, снимката ја објави порталот Охрид Скај: